Fashion fades, but style is eternal

Monday, August 23, 2010

Tagged I'm it and so are you!

Hi lovelies

So i was tagged on saturday by keira its my first tagged, and she's such a sweet heart. She has such a genuine spirit def you should check out her blog. Thanks girlie I appreciate everything :-)

So here goes her questions by the way are so funny

1) You wouldn't be caught dead, Where?
Ans: In a married man's bed
2) Why can't donuts be squared?
Ans: It just wouldn't be the same, plus it would probrably just be pastry then. lol
3) Would you rather show up noticeably drunk on a national TV show, or roaring drunk at your child's college graduation?
Ans: Though both would be embarrassing lol, i would choose noticeably drunk on a national TV show because I wouldn't want to forever ruin the memories of my child's college graduation, esp when he/she meets up with fellow graduates later in life. :-)
4) Are you a dog or a cat person, or rather prefer a comodo dragon?
Ans: I love all animals! but def a cat person, cats are soo unconditionally lovable and snuggly.
5) Would you rather be rich and ugly, or poor and good looking?
Ans: Definitely rich and ugly, who cares if I'm ugly, I'm rich b*tch!!!!!
6) Your biggest pet peeve?
Ans: Liars, esp those that lie for no reason, like why lie sooo lame
7) Are you a spender or a saver?
Ans: I am a little of both, I know how to save, but i def endulge into my wants to a certain extent, I'll just say i reward myself for working so hard.
8) Would you rather be Mary Kate Olsen or Ashley Olsen?
Ans: I would say Ashley, she def has some divaness inside her, I like her style!

That was actually fun!! thanks keira so here's who I'm tagging, tho i don't have too much to choose from in my followers, but oh well all in good fun

I am tagging.......

1. pretty wonderful
2. fashion rocks
3. Skye'
4. Hey beautiful
5. keira
6. Niika - Sweet life
7. makeup my addiction
8. Miss Tapia

So here are your questions

1. Name a place you always wanted to visit
2. What's an item you absolutely cannot do with out and why?
3. What made you start blogging?
4. What are you most afraid of?
5. Would you ever use a nude beach?
6. If you won the lottery what would be the first thing you do? and the first thing you buy?
7. What you purchase a knock off product?
8. What do you prefer jeans or skirts and why?

Have fun ladies and thanks!!


  1. LOL OMG i had a good laugh! Thanks so much for doing it! :-D Your awesome!!!

  2. Hi thanks for tagging me! I just realised lol silly me!